plingeling.blogg.se

Hej! Jag är Ewa, någons mamma, älskade, hatade.. Det här är mitt försök att samla kloka tankar och funderingar, minnen och egenupplevda händelser. Min resa i andra ord.. Från barn till vuxen, från mörkaste botten och upp i ljuset. Hoppas du vill följa med på min färd, i glädjens och kärlekens tecken! För det är just sådan jag är, ljus och kärleksfylld. För det mesta iallafall, jag är ju människa som dig.

Att utöka och stärka sin själ..

Publicerad 2022-08-08 03:56:50 i Allmänt,




Med andra ord.. 
Symptom på själslig uppgradering eller uppstigning. 
Det finns mycket att skriva men det bästa är att söka informationen själv och ta det som resonerar till sig. 

Jag har ett par ordspråk som följt mig genom åren där en av dem är följande, "det kommer bli svårt men det kommer vara värt det"
För längesen i min barndom blev jag varse om att jag föddes ensam till jorden utan min "andra" del. Den jag saknat och längtat efter hela mitt liv. Detta var första delen på mitt livs resa. Andra delen började under 2015 då jag blev medveten och var nyvaken, fortfarande med halvtomt hjärta och vetskapen om att livet snart skulle bli otroligt jobbigt men värt allt. 
2017 i slutet av september, den bästa dagen som sprängde allt i min väg och min resa accelererade i fart och intensitet.. Ett möte som förändrade allt. Jag fann min sista pusselbit, allt kastades upp i luften och jag fick börja om igen. 

Resan till mitt bättre jag. 
I oktober 2018 började jag frysa, rätt igenom, en köld i kroppen som inte gick hejda på något sätt, hur mycket kläder jag än klädde på mig. Jag ömsade skinn, det började med att huden i ansiktet sprack och ramlade bort sedan fortsatte det över hela kroppen. Jag var så torr att inte ens den fetaste olja var tillräckligt för att behålla fukten. Jag fick ont överallt och det lät som om jag duschade i krossat glas eller hade ett klingande änglaspel i öronen. Gamla minnen tryckte fram, sådant som jag förträngt och gömt inom mig. Gråten gick inte att hejda, frustrationen och ilskan vällde ut. Känslor av utanförskap, ensamhet, att inte duga som jag var kröp i ångesten längs ryggen. Jag hade inget val, det var bara att lära mig släppa ut detta. Jag lärde mig att prata med Gud, lärde mig känna tillit till allt och tro på kärleken. Jag släppte mitt ego ifrån mig och gav istället för tankar och förutfattade meningar plats åt tilltro och kärlek. 
Jag gick till läkaren med mina besvär men de hittade att jag var frisk som en nötkärna. Vid denna tid var jag desperat, jag kände ju att det var något som var fel med mig. 
Jag ramlade över en artikel om själsliga uppstigningssymptom och fattade ganska fort att det var så här det var. 
Jag har fortfarande efter 4 år symptom, inte lika stora och inte i den omfattningen som då, men liknelsen krossat glas som regnar över mig och en del gammalt som vill ut finns kvar. 

Anledningen till att jag skriver om detta idag är att jag skulle kunna tänka mig att det finns en del som har problem som inte läkarvården hittar eller kan göra något åt. 
Sök på uppstigningsymtom 2022 och läs på lite. Det är så mycket som hänger ihop. 
Emotionella knutar inom kan bli kroppsliga besvär eller sjukdom utom. 

Du som läser detta. 
Antingen vet du eller så kommer du förstå när du letar och söker information. 
Lycka på vägen ❤


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela