plingeling.blogg.se

Hej! Jag är Ewa, någons mamma, älskade, hatade.. Det här är mitt försök att samla kloka tankar och funderingar, minnen och egenupplevda händelser. Min resa i andra ord.. Från barn till vuxen, från mörkaste botten och upp i ljuset. Hoppas du vill följa med på min färd, i glädjens och kärlekens tecken! För det är just sådan jag är, ljus och kärleksfylld. För det mesta iallafall, jag är ju människa som dig.

galna energier

Publicerad 2021-01-03 00:19:48 i Allmänt,




Energierna studsar runt som kulor utskjutna med fart. Jag får inte fatt i dem och kan inte göra något åt dem. Befinner mig i eldens mitt och jordar mig allt jag förmår för att ta mig genom det här. Jag brister och faller, igen och igen. Gamla spår av mig själv kommer upp och får mig att gräva ner mig. Jag trodde jag var igenom men det var något stort som släpptes upp den här gången. Jag gick till försvar och ville inte se den här gången. Hela världen har hamnat i gungning och det är något som gör att jag får släppa taget och granska i omgångar den här gången. Det är för stort, jag ändras i grunden, jag känner för varje gång jag har rundat mig själv så blir jag på ett annat sätt. 

Kollektiva energier visar att jag inte är ensam att ändra min grund den här gången. Så många som vaknar ur sin slummer. Så många som tar sig igenom ångesten och låter den vägleda ner i avgrunden för att plocka upp pärlorna, en efter en.

Det finns en stark tro på mänskligheten och en ännu starkare tro på sig själv. Som får kärleken att växa sig över muren och in i kärnan i hjärtat. Ju mer man plockar bort av sitt onda inom sig, ju mer man släpper sig fri. 
Ju mer plats finns det att fylla med ljus och kärlek till sig själv.
Alla gör ett fantastiskt jobb genom att vända hat till kärlek och förankra inom sig själva.

Jag kan låta dyster i mycket jag skriver men jag har hittat min mitt. I mitten finns ljus och mörker i samklang.
Jag svänger fortfarande en hit och en dit, men jag hittar alltid tillbaka till min centrala punkt där jag kan vila och bara vara.

Tro på dig själv. Berätta att du är den bästa för dig, för det är du. Lugna din energi och låt ångesten ta dig med på en fantastisk resa in i själen och städa ur det gamla. Fyll upp med kärlek i massor och tänk kärlek, kärlek! 

Kärlek till alla 🖤


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela