plingeling.blogg.se

Hej! Jag är Ewa, någons mamma, älskade, hatade.. Det här är mitt försök att samla kloka tankar och funderingar, minnen och egenupplevda händelser. Min resa i andra ord.. Från barn till vuxen, från mörkaste botten och upp i ljuset. Hoppas du vill följa med på min färd, i glädjens och kärlekens tecken! För det är just sådan jag är, ljus och kärleksfylld. För det mesta iallafall, jag är ju människa som dig.

Hela dig inifrån, del 1

Publicerad 2019-01-27 22:30:45 i Allmänt,




Jag vill dela med mig av några helande och läkande sessioner som, efter att jag börjat lyssna, hjälpt mig att komma framåt. 

Du har nog hört talas om mindfulness. Ett fenomen att faktiskt ta hjälp av. Särskilt vid inre stress. 

Min egen stress har mer än halverats. Jag klarar dagarna och har energi kvar så jag till och med fyller på mig i dagsläget. 

Inre stress är en av de största negativa energislukare som går att råka på. Att komma in i ekorrhjulet och ha känslan att man inte kan komma därifrån.. 

Jag vill dela med mig av två sessioner. 
Den första är vägledande, alltså du lyssnar på en röst som leder dig. Denna använder jag mig av flera gånger i veckan. 



Den andra är avslappnande musik, skönt att lyssna på emellanåt. 



Båda sessionerna skall lyssnas på vid sänggående då tanken är att du ska somna. De gör bäst nytta då, för när du sover stannar alla dina tankar så lugnet kan göra nytta. 
Är du riktigt stressad så kan det vara svårt i början att lyssna, men ge dig en chans, lyssna en stund, ge inte upp. Lyssna varje kväll i minst 5 dagar så kommer resultat att visas framåt. 

Jag längtar varje dag till kvällen och denna stund. Det är mitt sätt att "fylla på"! 

Hoppas att du vill använda något av mina tips för ett lugnare och mer fridfullt inre och mitt hjärtas lyckönskningar att du mår bättre och bättre för varje dag ❤



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela