plingeling.blogg.se

Hej! Jag är Ewa, någons mamma, älskade, hatade.. Det här är mitt försök att samla kloka tankar och funderingar, minnen och egenupplevda händelser. Min resa i andra ord.. Från barn till vuxen, från mörkaste botten och upp i ljuset. Hoppas du vill följa med på min färd, i glädjens och kärlekens tecken! För det är just sådan jag är, ljus och kärleksfylld. För det mesta iallafall, jag är ju människa som dig.

chakran

Publicerad 2020-06-25 22:21:09 i Allmänt,




https://stegforhalsa.se/hur-du-laker-dina-chakras/

När man kommit en bit i sitt inre arbete så upptäcker man oftast att man kör fast och inte kommer vidare. Det är oftast kroppens chakran som är i ett virrvarr. Kroppens chakran är knutpunkter eller nycklar för olika energiområden och dessa punkter representerar det kroppsliga och emotionella systemet. 
För att dessa knutpunkter ska vara balanserade måste energin flyta åt samma håll och det är när energierna studsar som vi upplever oss själva som distanserade, dåliga, sjuka och stressade av vad vi tror utan anledning. 
Anledningen finns där om man börjar fundera lite på det och även svaret på hur man hjälper sig själv att bli fri.

Blockeringar orsakas oftast av inre och emotionella brister och kan ge svåra störningar och i värsta fall kroniska sjukdomar. 
Bästa sättet att få energin att börja flyta likströms är, som jag påtalar ofta, att andas.. 
Avslappningsövningar som hjälper dig att komma i djup andning. Frekvenshöjande musik som även den hjälper dig att komma i avslappnande andning. 

Är du nyfiken på vad detta med chakran är och vad blockeringar i kroppen har för möjliga orsaker, länkar jag till en sida med en mycket enkel info. Annars finns mycket information på nätet, även meditationer att lyssna på. 

Ta väl hand om dig därute 🖤


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela