plingeling.blogg.se

Hej! Jag är Ewa, någons mamma, älskade, hatade.. Det här är mitt försök att samla kloka tankar och funderingar, minnen och egenupplevda händelser. Min resa i andra ord.. Från barn till vuxen, från mörkaste botten och upp i ljuset. Hoppas du vill följa med på min färd, i glädjens och kärlekens tecken! För det är just sådan jag är, ljus och kärleksfylld. För det mesta iallafall, jag är ju människa som dig.

om att hitta en gammal text, gott nytt år!

Publicerad 2018-12-30 21:34:48 i Allmänt,




http://kryptica.blogg.se/2013/june/skuren-i-skivor.html

Redan innan, innan detta bloggade jag om livet. Jag skrev mer kryptiskt då, därav heter den bloggen Kryptica. 
Det var så jag var då, kryptisk. Ville inte stöta mig, ville inte att någon skulle känna sig träffad. Men var det så att någon kände sig träffad, då var det meningen. 
Jag är fortfarande en kryptisk person men inte på det sättet som jag var då. 

Nu skriver jag och är mer för att jag önskar att hjälpa. För är det någon som behöver bli hjälpt så finns jag där. Kanske till och med innan du vet att du behöver hjälpen. Jag stödjer gärna. Lyssnar och agerar bollplank. 

Det kan vara jobbigt ibland, men jag vet att dig jag lyssnar på har det mer jobbigt, så därför lyssnar jag för att jag vill det. 
Det blir lättare att ha jobbigt tillsammans, lättare att dela på bördan. 

Då jag skrev bloggen, då hade min resa inom mig startat. Jag trodde den var klar, men den hade bara börjat. Jag fick ett tag senare avbryta och skjuta på framtiden, annat tvingades passera innan jag hade möjlighet att fortsätta. 

Livet blir inte vad man tänkt sig alltid, men det blir alltid bra i slutändan om man har den inställningen. 

Så här näst sista dagen på år 2018, ser jag på mig själv med respekt och förundran. 
Jag har levt i 39 år, vart otroligt elak och oförlåtande mot mig själv. 
Under större delen av livet har jag nästan förnekat min existens, tryckt ner och dolt mycket känslor inom mig och tappat bort mig. 

Under 2018 har jag vart med om så mycket transformering utan att egentligen inte gjort något mer än att respektera mig själv. 
Respektera mitt inre barn, det jag vart med om, släppa ut allt jag hållit inom mig och förlåta från hjärtat. 
Jag har lärt mig att låta älska mig själv, på riktigt! 
Jag vet att inget kan skada mig så länge jag inte tillåter det, jag tillåter mig att känna alla känslor, låta dem passera för att sen klinga av och försvinna. Detta gör mig starkare för varje gång det sker, öppnar mitt hjärta lite mer, vågar släppa ut kärlek och omtanke lite till. 

2018 har vart ett otroligt tufft år, men jag klagar inte. Jag har verkligen blivit den jag har vart inom mig hela tiden. Den Ewa jag inte vågat visa fullt ut tidigare. Jobbig, obekväm, omtänksam och kärleksfull. 

Nu ser jag fram emot ett nytt år, 365 nya dagar av mitt liv! 

Gott Nytt År på er alla! 
Jag älskar er ❤❤❤







Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela